Joana Serrat actuarà avui al Centre Cívic Sagrada Família. Foto: Facebook

Ja està en marxa un dels clàssics d’estiu del districte. El cicle ‘Un estiu a la fresca’ va arrencar el passat dia dos de juliol i fins al pròxim dia 23 programa en els diferents centres cívics del districte una àmplia oferta d’activitats pensades per gaudir de la cultura a prop de casa.

La gran novetat d’enguany va ser l’acte d’inauguració del passat dia dos, que va servir perquè la façana del centre cívic Cotxeres Borrell fos l’escenari d’un mapping audiovisual creat pel col·lectiu MAV. Es tracta d’un espectacle on es va representar el Paral·lel com a espai i barri popular de la ciutat i la seva transformació durant l’últim quart de segle.

L’endemà el Golferichs va acollir el concert de la Mataró Rumba All Stars Quartet, mentre que divendres passat va ser el torn de la Cobla Catalana dels Sons Especials. Pel que fa al Centre Cívic La Sagrada Família, dimarts passat va ser la seu del concert de C’est Si Bon, una banda que evoca els inicis del swing. Avui el mateix centre cívic donarà la benvinguda a Joana Serrat, la cantant i compositora de Vic que amb el seu estil recorda el folk i rock americà més genuï.

D’altra banda, avui qui vulgui també podrà gaudir del concert de la Orquesta Ilegal de Barcelona al Centre Cívic Urgell.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram