guille lopez

L’impulsor d’Eixample Respira, Guille López, fitxa pels comuns. Foto cedida

Barcelona En Comú ha fitxat Guille López, impulsor de la plataforma Eixample Respira, de cara a les eleccions municipals del maig, segons va avançar Nació Digital. López anirà al número quatre de les llistes del partit d’Ada Colau.

De López, Colau ha destacat la seva “exigència” com a activista a l’Eixample per a “protegir les escoles d’aquesta ciutat del trànsit, del soroll i la contaminació”.

Guille López, forma part de la plataforma veïnal que lluita per reduir la contaminació associada als vehicles privats a Barcelona. L’entitat va néixer el 2019 i està unida per demanar a les administracions que actuïn contra la mala qualitat de l’aire de l’Eixample. A més, també han anat impulsant altres iniciatives com per exemple La Revolta Escolar, el moviment que promou la pacificació dels entorns escolars.

Amb tot, Colau ja ha presentat els primers noms que l’acompanyaran a la llista per a les eleccions, a més de Guille López. En aquesta primera tongada de noms repeteixen cares com la de Jordi Martí i Janet Sanz, que seran els números 2 i 3, respectivament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram