Se’l coneix amb el nom de BCN Walking Map i ja circula entre els hotels més cèntrics de la ciutat. Es tracta de la iniciativa impulsada pels comerciants de Sant Antoni Comerç que han editat un plànol amb tres itineraris per visitar Barcelona, tots ells, creuant pel barri.

“Comptem amb la col·laboració de 28 hotels que reparteixen la guia, de manera gratuïta, entre els seus clients”, comenta a Línia Eixample Ramon Puig-oriol, dinamitzador de l’Eix.

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta iniciativa per la que enguany s’han editat 100.000 exemplars.

TRES RECORREGUTS

En total hi ha tres itineraris disponibles. “Un comença a la Pedrera i acaba a la zona del Mercat de les Flors. El segon és un recorregut des de la plaça Catalunya fins l’estadi Olímpic i la muntanya de Montjuïc i el tercer comença a la plaça Sant Jaume i arriba fins al parc de Joan Miró”, expliquen.

Els tres recorreguts proposen una visita de prop de quatre hores a peu. Tots ells, però, creuen en algún moment el barri de Sant Antoni. La voluntat dels comerciants és que els turistes també visitin els establiments per això en el plànol hi ha una guia amb totes les botigues associades a l’Eix i una explicació sobre el barri.

TAMBÉ A LES BOTIGUES

Els comerciants han volgut començar a repartir el plànol als hotels que és on, bàsicament, poden contactar amb el seu públic. En pocs dies, però, el BCN Walking Map també es podrà trobar a les botigues de l’Eix perquè tothom tingui a mà els itineraris per conèixer la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram