Els veïns i veïnes de l’Eixample que es quedin a la ciutat durant l’estiu no s’han de preocupar pel seu lleure. Els centres cívics del Districte proposen per als pròxims mesos una gran selecció de música, humor, teatre i cinema.

“Sent la dolçor de l’estiu, de la cadència pausada d’uns dies més llargs i alegres. Et sents a casa. Viu l’estiu a l’Eixample”. Amb aquestes paraules, els centres cívics volen animar els veïns i veïns del Districte a participar en les diverses propostes culturals que organitzen. Un seguit d’espectacles gratuïts als espais exteriors dels equipaments, com l’interior de l’illa Ermessenda de Carcasona o els patis de La Casa Elizalde i la Casa Golferichs i la plaça de Fort Pienc.

Per als amants de la bona música, el Centre Cïvic Urgell organitza un cicle de concerts de jazz durant aquesta primera quinzena de juliol i la Casa Golferichs es decanta pels sons del Mediterrani. Paral·lelament, el Centre Cívic Cotxeres Borrell aposta pels espectacles amb Metamorfosi d’estiu com també ho fa el Centre Cívic Sagrada Família amb el seu Collage d’estiu.

Per altra banda, el cinema també serà protagonista. El Centre Cívic Fort Pienc projectarà pel·lícules a la plaça.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram