La recollida es farà el 15 de desembre. Foto: Arxiu

Preocupats per la situació econòmica que viuen alguns dels ciutadans de Sant Antoni, els comerciants de Sant Antoni Comerç han agafat de referència el Gran Recapte del Banc d’Aliments per iniciar una campanya del mateix estil però que cobrirà les necessitats dels veïns més pròxims a l’Eix.

Serà el proper 15 de desembre quan els comerciants, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni, de la Colla de Diables de Sant Antoni, del Districte de l’Eixample i de Mercats de Barcelona, i el suport de l’Obra Social de la Caixa, tornaran a organitzar una recollida d’aliments que enguany es lliuraran a l’ONG del barri de Sant Antoni, De Veí a Veí.

De les 10 del matí a les 4 de la tarda, totes les persones que vulguin es podran acostar a la cruïlla de la Ronda de Sant Antoni amb el carrer del Comte d’Urgell per a fer la seva donació. “Enguany demanem l’aportació d’oli de gira-sol, arròs, llegums secs, conserves de peix, pastilles de sopa, brou en tetrabric i també productes d’higiene com sabons, o gels”, expliquen els responsables de l’acció.

A més, tots aquells que facin la seva aportació abans de la una del migdia “podran tastar un bol d’escudella que s’estarà cuinant al carrer durant tot el matí”.

‘DE VEÍ A VEÍ’

De Veí a Veí és una ONG del barri de Sant Antoni que farà arribar tots el productes recollits durant la jornada a persones i famílies del barri que actualment viuen en una situació precària com a conseqüència de la cris

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram