Professionals i veïns fa temps que reclamen el CAP. Foto: Twitter (@nou_cap)

El futur CAP del Fort Pienc està previst que s’aixequi en un solar situat a la cruïlla del carrer de Nàpols i Gran Via de les Corts Catalanes, on actualment hi ha l’antiga fàbrica de vehicles Eucort abandonada des dels anys vuitanta. Tal com recorda el vicepresident de l’Associació de Veïns del Fort Pienc, Jordi Casanovas, l’exregidor de l’Eixample, Jordi Martí, va assegurar al veïnat el desembre del 2020 que l’enderroc de la fàbrica ja estaria en marxa el juliol del 2021, però la realitat ha estat molt diferent. “No ha passat res d’això”, afirma Casanovas.

Per part seva, des de la plataforma de veïns i treballadors dels CAP Passeig de Sant Joan i Carles I –ara tancat–, Nou CAP Fort Pienc JA!, indiquen que demà tenen una reunió amb el Districte. “Esperem saber perquè no s’ha fet el que se’ns va dir”, assenyala, d’altra banda, Casanovas. “No volem tenir un CAP en forma de mòduls provisionals durant, per exemple, sis anys”, afegeix el vicepresident de l’entitat veïnal.

Per part seva, fonts del Districte confirmen, sense especificar data, que hi haurà una reunió “on s’informarà de calendaris i avenços”, tot i que, de moment, no han volgut parlar de cap endarreriment, almenys fins que se celebri la trobada.

Un canvi necessari

Per un altre costat, Casanovas recorda la importància que el barri tingui el nou CAP com més aviat millor perquè el de Carles I “ja estava fatal” abans de la pandèmia i el del passeig Sant Joan ha quedat “obsolet”. “Fa anys que tots dos van perdre la pediatria”, recorda.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram