L’Ateneu Fort Pienc

L’Ateneu Fort Pienc estrena programació d’hivern. Foto: CC Ateneu Fort Pienc

Si algú s’ha marcat com a propòsit d’any nou reforçar el seu vessant cultural i artístic, al Fort Pienc té l’oportunitat de fer-lo realitat. Més enllà de la programació dels grans equipaments que hi ha al barri, com el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) o l’Auditori, cal parar atenció a la programació d’hivern amb què comença l’any el Centre Cívic Ateneu Fort Pienc. Està formada per exposicions, concerts, espectacles de dansa, projeccions de cinema, conferències i un amplíssim ventall de tallers.

De fet, consultant l’oferta de tallers, les opcions semblen infinites. N’hi ha de creativitat, com ara de pintura o ceràmica; d’expressió, que van des del cant fins a la dansa passant pel teatre; d’humanitats, que toquen cinema, història, art i pensament, i un llarg etcètera.

Quant a l’oferta musical, en aquest primer trimestre de l’any hi haurà una desena de concerts d’estils molt diversos, inclosos el jazz, l’òpera o el teatre musical. El mateix passarà amb la dansa: hi haurà flamenc, dansa contemporània i, fins i tot, un espectacle infantil.

Una nova exposició

Pel que fa a les exposicions, des d’aquest mateix dimecres i fins al 18 de febrer es podrà visitar la mostra Dones i art digital, de Houda Bakkali. Es tracta d’un “homenatge a la força, la bellesa i el poder femení, a través del color, de les flors, de les mirades i de les formes que rendeixen tribut a una visió optimista i esperançadora de la vida”. La inauguració, que es farà aquest vespre, consistirà en un taller de realitat augmentada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram