Les constants queixes dels veïns del carrer Sicília han propiciat que el Districte traslladi novament la parada del Bus Turístic de TMB i els autocars de l’empresa privada City Tours al carrer Sardenya, entre Mallorca i Provença, el seu passat emplaçament.

Aquest estiu el consistori va decidir reubicar les parades dels autocars amb turistes lluny de la Sagrada Família per evitar el colapse de l’entorn del temple. El problema és que la nova parada estava massa a prop d’edificis d’habitatges i els veïns es queixaven pel soroll provocat pels turistes que es quedaven davant les porteries i per les molèsties de tenir, a diari, autocars parats a la porta amb els motors encesos.

El regidor del Districte, Gerard Ardanuy, ja va comentar al juny que el pla de reordenació de l’entorn de la Sagrada Família era modificable per això ha respost a la petició veïnal col·locant la nova parada, que té espai suficient per a tres vehicles, davant de la basílica, en una zona blava poc utilitzada.

La mesura, però, tampoc contenta a tothom. Les agències de viatges no han vist amb bons ulls aquesta distinció ja que els seus autocars segueixen parant a la Diagonal, a més de 300 metres de l’edifici de Gaudí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram