El barri de Sant Antoni ja es prepara per acollir la primera Festa Major de l’any a Barcelona. Una de les de major tradició, com ho demostra el fet que la tradicional Cavalcada dels Tres Tombs, que fa un recorregut pel barri després de la benedicció dels animals, celebra el 186è aniversari. Els Tres Tombs sortirà el dissabte 22, a les 10.30 h, des de la cruïlla entre l’avinguda Mistral i Calàbria.

La Festa Major començarà el divendres 14. El cap de setmana del 15 i el 16 comptarà amb alguns dels actes més destacats de les festes. Tindrà lloc el Concurs Fotogràfic Popular, que arriba a la 15a edició, la Cercavila (dissabte 15, 11.30 h) i el Pregó, el dissabte a la una del migdia, que anirà a càrrec del periodista Josep Maria Casanovas, editor del diari Sport, nascut al barri.

Les festes tindran novetats, com un homenatge al Cabaret del Paral·lel o un passeig històric guiat, que sortirà des de Cotxeres Borrel el dia 15 a les 18 h.

La Festa Major posarà el punt i final el diumenge 23 a les vuit del vespre, amb el Correfoc Infernal, que sortirà des de l’avinguda Mistral amb Calàbria.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram