Perquè el barri es fa gran la festa ha de ser també ben grossa. Les entitats de la Sagrada Família han organitzat diverses activitats per omplir d’alegria el barri durant la Festa Major que se celebrarà del 19 al 28 d’abril.

El 2013 és un any important perquè coincideix amb el centenari de l’Agrupació Excursionista, els 30 del Claror o el 25è aniversari dels Gegants, entre d’altres. Per això el programa inclou moltes activitats de celebració: el dissabte 20, per exemple, es farà una trobada gegantera davant la basílica de la Sagrada Família que inclourà balls i un cercavila (16.30h). El tret de sortida a la Festa Major també serà un recorregut pel barri. Aquest cop seran les AMPAS que sortiran amb la seva ‘família’ des de cada escola fins arribar a la Plaça Sagrada Família on hi haurà activitats infantils, balls i espectacles.

El dissabte dia 20, començarà amb la música de grallers i tabalers i també hi haurà un rocòdrom durant tot el matí a Padilla amb Provença.

La Diada Castellera tindrà lloc el diumenge 21 al carrer Marina, entre Provença i Mallorca. Entre setmana, hi haurà activitats adreçades a la gent gran i als nens com balls o jornades per promoure hàbits de vida saludables.

Novament en cap de setmana, el dissabte 27 es farà una recollida solidària d’aliments, a l’Avinguda Gaudí, a favor de les famílies recolzades per Càritas.

Rutes de tapes, concerts, teatre, cinema, xerrades o tallers de tot tipus acabaran d’omplir la programació de les festes d’enguany.