Terrassa Esclop

Part de la terrassa de L’Esclop cremada. Foto: Twitter (@SomSantAntoni)

El bar l’Esclop, la Bodega Mistral i la Bodega Calla y Tapa van viure un matí negre el passat divendes 28 de gener, quan els seus propietaris es van trobar part de les terrasses dels tres establiments calcinades. Tal com explica el propietari del bar l’Esclop, David Zhang, l’incendi va tenir lloc al voltant de les 3 de la matinada del mateix dia i la sorpresa de l’endemà va ser desagradable. “Va ser molt trist. Vam netejar-ho tot, vam trucar l’assegurança i vam continuar treballant. No es pot fer més”, recorda.

Davant d’aquests fets, es mostra tranquil. Les raons són principalment dues. Per una banda, indica, “en principi” la seva assegurança hauria de cobrir-li les destrosses de la terrassa. Per l’altra, afegeix, ha tingut el suport de “molts clients i veïns del barri”. “Això m’ha fet sentir força bé”, admet.

Sobre les causes dels fets, Zhang sosté que podrien ser fruit d’un accident. Tot i que, per la seva banda, els Mossos d’Esquadra van obrir fa pocs dies una investigació per esclarir els fets.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram