Protesta Joan Miró

Imatge d’una de les protestes per salvar el parc. Foto: X (@MiroAfa)

Mentre les obres dels Ferrocarrils de la Generalitat continuen fent, el portaveu d’En Comú Podem al Parlament, David Cid, va traslladar a la institució el 26 de febrer una pregunta i una proposta de resolució pel conflicte relacionat amb el parc Joan Miró. La proposta dels comuns aposta per traslladar la zona central d’operacions de les obres del parc a un pavelló de la Fira de Barcelona.

En aquest sentit, Cid ha preguntat si el Govern de la Generalitat està considerant aquesta alternativa; si considera adequat talar 118 arbres del parc i si s’ha reunit amb les parts afectades, la Fira de Barcelona i els veïns i la comunitat educativa de l’Escola Joan Miró.

No és la primera vegada que els comuns traslladen el conflicte a les institucions i, a més, arriba després que els veïns hagin insistit amb aquesta proposta alternativa i uns dies abans de la sessió informativa sobre les obres.

Amb tot, diverses entitats han convocat una cercavila en defensa de l’arbreda del parc Joan Miró per al pròxim 16 de març a les 11 h del matí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram