obres del tramvia

Les obres del tramvia de la Diagonal continuen avançant. Foto: Ajuntament

Les obres que han d’ampliar el tramvia per la Diagonal des de les Glòries fins a la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer continuen avançant a pas ferm. L’Ajuntament ha explicat que ja s’ha acabat la soldadura de la via, el 70% de la infraestructura i el 85% de la remodelació urbanística. Això va fer que dilluns, durant l’estrena del Comitè Assessor d’Infraestructures, l’alcalde Collboni fos preguntat per la unió per la Diagonal.

En la seva resposta, el batlle va afirmar que la prioritat del mandat és “acabar la unió entre Glòries i Verdaguer”. Tot seguit va descartar posar data al tram restant fins a Francesc Macià. “No s’ha pres cap decisió i dependrà del pressupost”, va sentenciar.

Queixes veïnals

D’altra banda, el vicepresident de l’Associació de Veïns del Fort Pienc, Jordi Casanovas, explica a Línia Eixample que, des que van començar les obres, els veïns han notat molt la falta de coordinació entre les empreses encarregades dels treballs. “La càrrega i descàrrega ha estat horrorosa, les entrades als aparcaments també i la gent gran, les persones cegues i les famílies amb cotxets també han tingut dificultats”, explica Casanovas.

El vicepresident de l’entitat veïnal també afirma que un dels problemes que causen les obres és el desplaçament dels autocars de turistes que visiten la Sagrada Família, que ara aparquen al barri, amb les molèsties que això causa. “Quan s’acabin les obres volem una solució definitiva”, sentencia.