Imatge del Paral·lel a l’alçada de la Ronda de Sant Pau. Foto: Google Maps

Aturada i procés participatiu. Aquesta és la decisió que l’Ajuntament ha pres amb el projecte de remodelació dels extrems de l’avinguda Paral·lel que estaven aprovats definitivament pel govern anterior de CiU. Els trams afectats són els que van des del carrer Lleida fins a plaça Espanya i de la ronda Sant Pau a la plaça de les Drassanes.

Ara la intenció del nou equip de govern és iniciar converses amb els veïns i les entitats per discutir i acordar les pròximes actuacions que s’han de dur a terme. De fet, el debat, tal com ha explicat ara el consistori, va començar el 16 de setembre passat amb una reunió de l’Espai de Treball Compartit del Paral·lel, creat durant el mandat anterior.

En una entrevista que avui publica Línia Eixample, l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, afirma que “hem ajornat les obres del Paral·lel per aconseguir el màxim consens”. Entre les entitats que formen part de l’Espai de Treball hi ha Sant Antoni Comerç. El seu president, Vicenç Gasca, explica a aquesta publicació que “és una qüestió complicada però si n’hem de tornar a parlar, en tornem a parlar”. “Si es reformula, ha d’anar en consonància amb el tronc central”, afegeix Gasca.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram