Obres Glòries

Imatge aèria de les obres de Glòries. Foto: Ajuntament

Els veïns de l’entorn de Glòries volen que les obres de remodelació de la Gran Via comencin abans que acabi el mandat, l’any 2023. Per exigir-ho, les associacions veïnals de Sagrada Família, Fort Pienc, Clot-Camp de l’Arpa i Poblenou van fer la setmana passada una assemblea sobre el tema, en la qual van avançar que convocaran una mobilització pròximament si l’Ajuntament no accelera l’actuació a la Gran Via entre els carrers Independència i Sant Joan de Malta.

Després d’alguns incompliments amb els terminis de les obres, l’Ajuntament s’ha compromès a tenir el projecte executiu i l’obra licitada abans que acabi el mandat, un compromís que els veïns consideren “insuficient”, tal com diu el portaveu de l’AV Sagrada Família, Joan Itxaso. El veïnat també renega de les solucions provisionals que suposarien “gastar diners inútilment”, en paraules del mateix Itxaso.

“L’Ajuntament primer ens va dir que les obres començarien el segon trimestre del 2021”, assegura el vocal d’Urbanisme de l’AV Clot-Camp de l’Arpa, Miquel Catasús. “Després ens van dir que ho farien el desembre del 2023, quan ja hauria acabat el mandat, i els vam contestar que això no ho acceptarem”, indica Catasús fent referència a un canvi que implicaria un endarreriment d’uns dos anys i mig, segons afegeix.

Davant d’això, les entitats veïnals afectades estan decidides a continuar fent pinya per exigir a l’Ajuntament que no els faci esperar més. “Seguirem treballant units”, afirma Itxaso, convençut.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram