ÈTER BROTA

ÈTER BROTA, d’Íntims Produccions, a la Casa Elizalde. Foto: Eduard Molins

La 7a edició del festival Tangent, el festival de les arts, comença a escalfar motors per al que seran unes nits d’estiu plenes de disciplines artístiques diferents. I és que l’Eixample i l’Ajuntament tornen a donar la benvinguda a l’estiu amb un festival que proposa músiques singulars i innovadores, dansa, circ contemporani, teatre itinerant, teatre immersiu i altres espectacles multidisciplinaris. A més, la Casa Elizalde, el centre cívic del barri, serà una de les seus principals del festival.

I és que a més de la Casa Elizalde, el certamen es farà als altres cinc centres cívics de l’Eixample durant les nits de juliol. Així doncs, el Tangent és un festival per al districte i farà una proposta de quinze actuacions repartides en tots aquests equipaments: Centre Cívic Casa Golfereichs, Centre Cívic Urgell, Centre Cívic Sagrada Família, Centre Cívic Ateneu Fort Pienc i Centre Cívic Cotxeres Borrell.

El festival Tangent, que ja és un veterà de l’escena cultural, és una cita ineludible per a tothom qui sigui amant de les arts escèniques. De fet, des de l’organització afirmen que “Tangent ofereix una oportunitat única de gaudir de propostes artístiques d’avantguarda i descobrir nous talents emergents”.

Amb tot, el festival encara no ha publicat el programa, tot i que està a punt de fer-se públic i, com les anteriors edicions, se celebrarà durant les nits de juliol. A més, el festival afirma que “el programa promet sorprendre i captivar el públic”. Tot plegat convertirà l’Eixample en un punt neuràlgic de la cultura.