El Ple de l’Ajuntament de finals de novembre va servir per aprovar el pla urbanístic del govern municipal que preveu la compra de set solars en diferents punts del districte per tal de fer-hi equipament i pisos de protecció oficial.

Dos dels set solars són al barri de Sant Antoni, mentre que els cinc restants són un de cada barri: el Fort Pienc, la Sagrada Família, la Dreta de l’Eixample, l’Esquerra de l’Eixample i la Nova Esquerra de l’Eixample. El consistori invertirà 31,4 milions d’euros en la compra dels solars i està previst que els equipaments que s’hi facin sigui docents, sanitaris-assistencials i culturals.

RECURS DEMÒCRATA
Un cop aprovat el projecte, el Grup Demòcrata va anunciar que portarà “el nyap de l’expropiació” d’aquests solars al Comitè d’Ètica i Bones Pràctiques pel seu contingut “electoralista”. La regidora de la formació Francina Vila va acusar Colau de “vendre fum” amb aquest projecte i va retreure al govern municipal que tiri endavant la compra sense dir d’on traurà els gairebé 32 milions que necessitarà. “Votem no perquè els veïns no veuran cap inversió ni cap solar”, va concloure.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram