Coreixample Espot Festival

Cartell del Coreixample Espot Festival. Foto: Coreixample

L’associació de comerciants de la Dreta de l’Eixample, Coreixample, ha presentat les bases d’un nou concurs per a talents emergents de la publicitat. El ‘Coreixample Espot Festival’, amb premis de fins a 1.000 euros, emetrà els anuncis participants en una gala especial que se celebrarà als Cinemes Girona.

L’objectiu del concurs, segons han explicat els seus impulsors, és “donar visibilitat als comerços de proximitat” i “demostrar el talent creatiu” del barri i de la ciutat.

Per això, els creadors audiovisuals que es presentin al concurs hauran d’escollir algun dels comerços adherits a Coreixample per crear un espot publicitari. Entre els locals adscrits a la iniciativa hi ha des de llibreries o botigues de queviures, fins a òptiques i botigues de roba.

El jurat de Coreixample farà entrega de tres premis als candidats: un primer premi de 1.000 euros, un segon de 250 euros i un tercer amb una estatueta commemorativa.

Els participants podran enviar les seves propostes fins al 3 d’octubre, tot just una setmana abans que se celebri l’entrega de premis i es projectin els anuncis a una cerimònia especial que se celebrarà al Cinema Girona el 10 d’octubre.

La primera edició del ‘Coreixample Espot Festival’ compta amb el suport del centre d’estudis López Vicuña, Prat Educació, ITES Hub Audiovisual, els Cinemes Girona i l’Ajuntament de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram