Tots els equips del club tenen ganes de tornar a trepitjar les pistes. Foto: Màgic Sants

Superat el període de tres mesos d’ençà que l’esport es va aturar, els clubs miren cap al futur amb més dubtes que no pas certeses. Quan es podrà tornar a entrenar? Quin serà el calendari de la temporada que ve? Serà viable econòmicament mantenir la categoria o pujar? Una de les entitats que es planteja qüestions com aquesta és el Futsal Polaris.

El seu coordinador, Marc Valls, explica a Línia Eixample que “esperem que tot es posi en marxa el juliol. De fet seria millor que fos a finals d’aquest mes, però veurem”, admet. I és que el conjunt del Fort Pienc encara ha de fer les proves per saber amb quins jugadors i jugadores compta per al curs que ve. “En una temporada convencional haver de fer les proves a principis de juliol seria molt tard, però en una situació com l’actual tothom s’ha d’adaptar al que hi ha i esperar”, afegeix Valls.

“Els juvenils i els sèniors estan força perfilats, però la situació és ben diferent a la base, perquè tota la feina d’scouting dels últims mesos no s’ha fet. Les xarxes socials són l’únic altaveu que tenim ara mateix”, apunta el coordinador.

“TEMPORADA DE CANVIS”
Valls, que va assumir les funcions de coordinador a finals d’abril, creu que la 2020-21 serà “una temporada de canvis”. Pel que fa als sèniors masculins, hi haurà modificacions en l’A, que tornarà a jugar a Segona Catalana amb novetats, tot i que la novetat principal serà el canvi en el B, que passarà a estar format només per jugadors que tinguin 23 anys com a màxim.

L’objectiu d’aquesta decisió, assegura Valls, és potenciar la formació i que l’equip serveixi com la transició des del juvenil A fins al primer equip i, de fet, que el camí des de la base fins al sènior sigui molt més armònica.

NOU SÈNIOR FEMENÍ?
La gran novetat pel que fa als primers equips, però, seria la creació d’un primer equip femení. “El tenim força perfilat de cara a la temporada que ve, la intenció es que jugui també a Segona Catalana”, assegura el coordinador, que diu que aquest és “el moment ideal perquè el club faci l’aposta també per l’esport femení”.

Si no hi ha cap canvi, el Polaris seguirà entrenant a l’escola Brusi (tots els equips de la seva base) i a l’escola Bogatell (juvenils i sèniors) i disputant els seus partits a l’Estació del Nord (les categories de formació) i al Pavelló del Centre Esportiu Municipal Marítim (tots els de categoria superior).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram