La plantilla 2016-17 de l’equip vermell. Foto: CBR

Victòria important al derbi. El CB Roser es va fer fort a casa i va derrotar el SESE (71-54) en el derbi del grup 2 de la Copa Catalunya masculina que es va disputar el passat dia 13 al pavelló de l’Estació del Nord.

L’equip no va voler donar ales als de Nou Barris i va encarrilar el matx des del salt inicial amb un parcial de 19 a 7. El bon inici de partit, però, es va dissoldre un pèl amb l’arribada del segon quart, que es va saldar amb un marcador de 14 a 18 a favor dels visitants que encara els donava alguna esperança de puntuar al Fort Pienc.

El Roser va continuar un pèl despistat després del descans i els visitants van arribar a situar-se només set punts per sota, però l’equip va reaccionar per curtcircuitar la reacció del conjunt del Virrei Amat i arribar als darrers 10 minuts guanyant per set. En el moment de la veritat, però, es va tornar a veure la millor versió del Roser, que amb un parcial de 7 a 0 va tornar a distanciar-se al marcador i va certificar la cinquena victòria de la temporada.
El pròxim dia 19 a les 4 de la tarda l’equip buscarà mantenir la seva bona dinàmica visitant la pista de l’Aracena Collblanc B.

SETENA DERROTA DEL CLAROR
Continua la mala ratxa. El primer equip femení del Claror va perdre el setè partit de la temporada el passat dia 12 contra la Bencriada (48-59). El Roser també va perdre contra el Basket Almeda, en aquest cas a domicili (68-62).
El pròxim partit del Claror serà contra el Viladecans i el del Roser contra el GEiEG gironí.