Disseny hub Torre Glòries

Disseny Hub de Barcelona, a Glòries. Foto: Wikimedia Commons, CC0

L’Oficina ciutadana de memòries sintètiques, que acaba d’obrir al Disseny Hub Barcelona (DHub), està a disposició de la ciutadania per reconstruir els seus records a través de la Intel·ligència Artificial Generativa (GEN-AI) fins al 28 de juliol. S’hi pot anar els divendres (de 13:30 a 20 h), els dissabtes (de 10 a 20 h) i els diumenges (de 10 a 15 h).

El projecte té el suport de l’Ajuntament a través de La Ciutat Proactiva de Bit Habitat (Fundació Barcelona Institute of Technology for the Habitat). A més, prové de la iniciativa de Domestic Data Streamers (DDS), un col·lectiu multidisciplinari barceloní amb trajectòria internacional dedicat a convertir dades i xifres en instal·lacions. Aquest cop, crearan reconstruccions visuals basades en les experiències de les persones que hagin fet l’entrevista que es demana amb cita prèvia i que dura una hora

La mostra combina la tecnologia i els relats de les persones que en són protagonistes

Amb tot el que es va recopilant s’està fent l’exposició immersiva Memòries sintètiques, que es podrà visitar al Disseny Hub Barcelona fins al 29 de setembre de dimarts a diumenge de 10 a 20 h. Es tractarà d’una mostra immersiva que combinarà la tecnologia amb els relats personals dels ciutadans que hi hagin participat, però cal tenir en compte que es basarà en les reinterpretacions dels fets que recordem, així que el resultat final tindrà un caràcter oníric i difús.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram