perruqueria

Foto: Ajuntament

L’Ajuntament ha posat en marxa una línia de subvencions d’un milió d’euros per a la transformació digital del comerç de proximitat i la restauració dels barris de la ciutat. L’objectiu és donar facilitats als negocis perquè puguin adaptar-se als requisits actuals.

Els ajuts estan enfocats tant a parades de mercats municipals com a establiments comercials individuals. En aquest segon grup s’inclouen tallers i serveis de reparacions mecàniques; serveis fotogràfics i audiovisuals; copisteries i arts gràfiques; serveis de reparacions; agències de viatges detallistes; tintoreries i bugaderies; perruqueries, salons d’estètica i bellesa; servei de menjar preparat i càtering, bars i restaurants, i clíniques veterinàries amb botiga física, a més de les botigues de venda al detall.

Màrqueting i comunicació

Entre els requisits per accedir a les ajudes hi havia el de disposar d’un local situat en planta baixa o a peu de carrer i el de dedicar la subvenció a despeses vinculades a la transformació digital, com ara estratègia de negoci, comunicació digital, màrqueting digital i canals de venda en línia i omnicanalitat.

Tothom qui complia els requisits de la convocatòria i volia optar a la línia d’ajuts podia presentar la sol·licitud fins al 3 d’abril. La documentació s’havia de presentar de forma telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram