El mercat ha ampliat l’horari fins a un quart de 10 del vespre. Foto: Districte

Els veïns i veïnes de l’Eixample estan podent gaudir del renovat Mercat del Ninot des del passat 19 de maig, quan va reobrir les seves portes després d’una remodelació que va renovar l’estructura, tot preservant les característiques patrimonials.

Tanmateix, aquesta reobertura –després d’un període d’obres que va mantenir la instal·lació aturada durant 6 anys– no va comptar amb una gran festa d’inauguració. Per aquesta raó, dissabte al matí el Ninot acollirà tot un seguit d’activitats lúdiques i culturals per celebrar la seva reobertura i posada en funcionament.

L’acte central de la festa de dissabte tindrà lloc a partir de les 12 del migdia, quan hi haurà una desfilada amb animals gegants que faran una cercavila per la instal·lació.

Tot i així, ja a partir de les onze del matí tindran lloc diverses activitats com ara actuacions musicals i de dansa, a càrrec de l’escola de Salsa de Barri i l’escola de dansa Elisenda Tarragó.

Per altra banda, els més petits podran gaudir d’un espai al mercat amb globus i pintacares. I durant tot el matí, un grup de venedors vestits d’època explicaran anècdotes relacionades amb la història del mercat. Un mercat que des de la seva reobertura ha ampliat l’horari fins a un quart de 10 del vespre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram