La vaga de lloguers impulsada des de fa setmanes per diferents entitats, com ara el Sindicat de Llogaters i Llogateres, es comença a notar, encara que sigui tímidament.

En el cas de Sant Antoni, des de Fem Sant Antoni, una de les entitats implicades en la reivindicació, informen que actualment tenen registrats 40 casos on s’ha optat per fer la vaga. Des de l’entitat també expliquen que hi ha entre 15 i 20 famílies que ho estan acabant de valorar i que ho decidiran en funció de quina sigui la resposta que obtenen de les negociacions que han intentat amb la propietat dels pisos.

Al mateix temps, els promotors de la vaga s’estan intentant posar en contacte amb una cinquantena de famílies que fa unes setmanes van omplir el formulari penjat a internet on tota aquella gent que volia fer vaga es podia inscriu-re per rebre l’assessorament de les entitats.

En paral·lel, les entitats han criticat, per considerar-les insuficients, les mesures aprovades pel govern espanyol, ja que consideren que provocarà un endeutament de les famílies.

La vaga de lloguers té el suport d’unes 200 entitats del conjunt de l’Estat, unes quantes de les quals són de Barcelona. De moment és aviat per saber quin impacte tindrà aquesta vaga, però ja s’estan començant a veure els primers moviments en diferents barris de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram