A la Xarxa de Suport Mutu de l’Eixample fa setmanes que treballen per cobrir diferents necessitats que els veïns del barri puguin tenir. En aquest sentit, des de la setmana passada es va posar en xarxa una xarxa d’aliments per recollir menjar per a aquells veïns que estiguin passant per una situació més complicada a causa de la crisi provocada pel coronavirus.

Una de les peces clau d’aquesta xarxa és el Casal Popular Lina Òdena, ja que és a la seva seu on es fa la recollida dels aliments. De moment s’hi poden anar a deixar aliments els dimarts i els dijous entre les cinc i les set de la tarda. La Joana, membre del casal, explica a Línia Eixample que l’objectiu és “cobrir els casos d’aquelles famílies que, per diferents motius, queden fora de la xarxa dels serveis socials”. A banda, també cal destacar la col·laboració d’entitats com el Casal de Joves Queix i el Mercat de Pagès dels Jardins Emma.

Els dos primers repartiments de menjar es faran dijous i dissabte i està previst que incloguin unes 25 o 30 famílies. “L’Esquerra de l’Eixample és un barri de rendes relativament altes però també hi ha situacions d’urgència. La situació actual ha fet que molta gent necessiti ajuda i, de vegades, si no som els veïns els que cobrim algunes necessitats ningú ho fa”, conclou la Joana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram