La situació dels sensesostre és molt delicada aquests dies. Foto: Arxiu

L’Associació de Veïns del Fort Pienc i veïns a títol individual han alertat que hi ha diferents punts del barri on aquests dies hi ha grups de sensesostre malvivint, la situació dels quals pot acabar generant conflictes. De fet, posen d’exemple la mort d’un home sense sostre que va tenir lloc dijous passat i que la policia segueix investigant.

Des de l’Associació de Veïns expliquen que els punts on es concentren més persones és al voltant de l’Auditori, especialment a la confluència del carrer Padilla i l’avinguda Meridiana, a l’interior d’illa de la carretera antiga d’Horta i a la placeta que hi ha al carrer Padilla amb l’avinguda Diagonal.

TRASLLAT OBLIGATORI
Els veïns alerten que la situació és especialment complexa aquests dies a causa de la pandèmia del coronavirus i reclamen que es traslladi totes aquestes persones al pavelló de la Fira de Montjuïc que s’ha habilitat per a sensesostre. Un veí que viu a tocar de l’auditori denuncia que el Districte “no fa res” per intentar arreglar aquest problema. També alerta de la situació de l’assentament que hi havia a tocar de l’auditori i que “ara s’ha distribuït en tres o quatre assentaments i en total hi ha unes 30 cases”. “Si a mi m’obliguen a estar a casa no veig perquè, en una situació com l’actual, no se’ls pot obligar a anar al pavelló de la Fira”, afegeix. Per últim, aquest veí es mostra preocupat perquè creu que aquests casos de pobresa extrema aniran a més un cop es vagi arreglant la crisi sanitària actual.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram