L’Eixample va tornar a pujar al podi a la cursa. Foto: Correbarri

L’Eixample continua instal·lat al podi del Correbarri. Tot i no poder repetir la segona posició de l’any passat, els atletes del districte van aconseguir acabar tercers gràcies als 5.287 punts en la cinquena edició d’aquesta cursa, que es va celebrar abans-d’ahir per diferents punts de Ciutat Vella. Per primer cop en la història del Correbarri, la victòria no va ser per a Sant Martí (que va acabar en segona posició), sinó per a Sant Andreu.

El viladecanenc Carles Castillejo (que corria per Nou Barris) es va convertir en el primer atleta en revalidar títol després de la seva victòria de l’any passat. El veterà atleta va aturar el cronòmetre en 31 minuts i 22 segons mentre que la victòria en categoria femenina individual va ser per a Anna Godoy, triatleta d’Horta-Guinardó, que va finalitzar els 10 quilòmetres en 38 minuts i 11 segons.

Pel que fa al rendiment individual dels atletes del districte, el més ràpid va ser Eric Monasterio, de l’Ashi Trail Running Team, que va completar els 10 quilòmetres del recorregut en 33 minuts i 30 segons, la seva millor marca personal. Monasterio va aguantar el ritme dels capdavanters durant gairebé la meitat de la prova, però finalment va creuar la meta poc més de dos minuts després de Castillejo. Andrés Acuña, amb un temps de 33 minuts i 51 segons, i Àlvar Valero, amb 34 minuts i 28 segons van completar el podi del districte pel que fa als homes, mentre que les dones més ràpides de l’Eixample van ser Cristina Silva (40 minuts i 30 segons), Laura Sanzberro (40 minuts i 44 segons) i Clàudia Capdevila (41 minuts i 19 segons).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram