El Centre Cívic Fort Pienc acull des del passat dia cinc de setembre, i fins al pròxim sis d’octubre, l’exposició ‘Càlams i Vinyetes. Còmic àrab en moviment’.

L’exposició mostra una panoràmica molt completa del còmic i la novel·la gràfica actual del món àrab. Les obres traduïdes i comentades que es poden veure a la mostra, realitzades entre 2007 i 2015, són un reflex dels canvis que ha viscut el món àrab els darrers anys. Les obres exposades són un reflex fidel d’una societat jove en ebullició i una cadena de transmissió de les inquietuds i fantasies d’un món complex i connectat amb la resta del món de manera natural. L’exposició, que també ha passat per Ceuta, Sevilla, Segòvia, Madrid i Còrdova, ha arribat a Barcelona guiada per l’Institut d’Estudis del Mediterrani (IEMed) i Casa Árabe i amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Precisament, la inauguració del passat dia cinc va comptar amb la presència del director de la Casa Árabe, Pedro Villena, i del president executiu de l’IEMed, Senén Florensa. Al seu costat també hi va ser Dolors López, la comissionada d’immigració, interculturalitat i diversitat de l’Ajuntament. Tots tres van gaudir de la visita guiada que va fer l’arabista Pedro Rojo, l’encarregat de comissariar l’exposició des de la Fundación Al Fanar que presideix.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram