Una imatge del podi de la categoria masculina. Foto: CDGU

Carles Castillejo i Enka Viñas van córrer més que ningú per adjudicar-se la victòria a la quarta edició de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana que es va celebrar el passat dia 8 de maig i que va aplegar més de 9.000 atletes en un dia plujós.

L’avinguda Diagonal va ser l’escenari principal d’aquesta prova, que com ja és habitual va oferir dues distàncies, 5 i 10 quilòmetres. El palau de Pedralbes va ser el punt de sortida dels atletes, que van desfilar en sentit mar, van agafar un petit desviament per evitar la plaça de les Glòries i van continuar endavant fins a la plaça de Llevant, on van girar pel carrer Taulat fins a arribar al passeig de Garcia Fària, on hi havia la meta.

L’atleta viladecanenc va confirmar la seva condició de favorit i va completar el recorregut sota la pluja en 30 minuts i 30 segons. D’aquesta manera, Castillejo afegeix el seu nom al palmarès de la cursa, on figuren atletes com Roger Roca, Josep Lluís Blanco i Mostafa Benslimane. Manuel Salvador i Juan Manuel Álvarez van acompanyar Castillejo al podi.

Per la seva banda, Viñas va confirmar el seu bon moment de forma i va revalidar la victòria de l’any passat. L’atleta del DiR Run with us va aturar el cronòmetre en 37 minuts i 14 segons, per davant de Montse Carazo i de Cristina Selva.