La plantilla d’aquest curs del Claror. Foto: BC

El Safa Claror va tancar aquest cap de setmana l’any 2015 com a local amb una treballada victòria al derbi del districte contra el cuer de Copa Catalunya, el CB Ipsi – Otto Sylt (67-63).

Els visitants van arrencar amb força en el partit, que es va disputar dissabte passat a l’Esportiu Claror. Els de Fernando Gordo, que només han aconseguit dues victòries en 12 jornades, van aconseguir adjudicar-se el primer parcial (14-20).

El segon i el tercer període van ser tremendament igualats. Tots dos quarts van caure de banda dels locals, però per una diferència molt escassa (13-12 i 17-16), de manera que el partit es resoldria en l’últim quart. Els taronja van aconseguir un parcial favorable de vuit punts per capgirar el resultat i sumar la cinquena victòria del curs, que allunya els homes de Guillem Abelló de la zona baixa.

La bona actuació del visitant Marc Subirachs, millor jugador del partit amb 24 de valoració, no va ser suficient per evitar la remuntada del Claror, liderada per Josu Carrillo, Roger Abelló i Ignasi Jordan.

Aquest cap de setmana es disputarà la tretzena jornada del campionat, que serà la darrera de l’any. El Claror buscarà la quarta victòria consecutiva dissabte a les 6 de la tarda a la pista de l’AB Vendrell. Per la seva banda, l’Ipsi clourà el 2015 a casa dissabte a un quart de 8 contra el CB Molins.