La gala va reunir el bo i millor del futbol català. Foto: FCF

L’edifici de l’Antiga Fàbrica Damm de l’Eixample va acollir dilluns passat la quarta Gala Estrelles del Futbol Català de la Federació Catalana de Futbol (FCF), un esdeveniment que reconeix any rere any els millors futbolistes de la temporada.

Entre els guardonats d’enguany hi ha el jugador del Barça, Gerard Piqué, que va ser nomenat Millor jugador, mentre que la també blaugrana, Alèxia Putellas, va rebre el premi a la Millor jugadora de l’any.

Els guardons a millors entrenadors van recaure en Sergio González –tècnic de l’Espanyol– i en Xavier Passarrius, del Catgas Santa Coloma de futbol sala. Els colomencs també van rebre un altre premi de la mà de Dani Salgado, considerat millor jugador de futbol sala. En aquesta mateixa categoria, però en l’àmbit femení, va sortir escollida Nerea Vilalta, del CFS Rubí.

En la categoria de millors gols, va ser l’arlequinat Antonio Hidalgo el guanyador amb un xut que va entrar per tot l’escaire en un partit on el seu equip, el Sabadell, va derrotar el Leganés. Hidalgo va aprofitar la gala per anunciar la seva retirada del futbol actiu després de 19 anys.

Seguint amb els gols, Jonathan Soriano, jugador del Salzburg, va rebre el premi al Màxim golejador, ja que n’ha fet 43 enguany.

Xavi Estrada va rebre el premi al Millor àrbitre, mentre que l’experico Raúl Tamudo va aconseguir el premi del jurat per la seva trajectòria.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram