La decisió de l’Ajuntament d’ubicar el monument commemoratiu a la lluita dels gais i lesbianes davant la Sagrada Família va durar només quatre hores. L’Ajuntament va evidenciar la manca de consens entre els socis de Govern quan va fer marxa enrera donades les primeres reaccions. A les sis de la tarda rectificava la decisió argumentant que “no hi havia res decidit”. Tot plegat s’espera consensuar avui on sí que tindrà veu tothom.

Prohibició d’un acte amb trabucaires. La comandància de la Guàrdia Civil de Barcelona ha prohibit a l’Ajuntament de Castellar del Riu, al Berguedà, que doni la benvinguda al patge reial (el dia de Sant Esteve) i als Reis d’Orient (el dia de Reis) amb una actuació de la Colla de Trabucaires creada recentment.

Drogues amagades a les llaminadures. La policia ha intervingut gairebé 5 quilos de cocaïna que amagava un ciutadà colombià a l’interior de llaminadures, torrons, confits i altres dolços per evitar els controls de seguretat a l’aeroport de Barajas.

Un xip a la mà per deixar de fer servir claus. Fart d’haver de portar un munt de claus a la butxaca i usar-les per a tot, Joe Woollen, un ciutadà d’Austràlia de 28 anys ha decidit implantar-se a la seva mà dreta un xip d’identificació per radiofreqüència per posar fi al problema. Segons recull el diari The Sydney Morning Herald, el xip no requereix bateries, pot durar molts anys i es comunica amb un receptor connectat a les portes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram