Arriben tres dies intensos de Festa Major al barri. Des del 31 de maig fins al 2 de juny, diverses activitats ompliran el cor de la ciutat amb motiu de la celebració més especial del barri.

A la part alta del passeig Sant Joan es faran activitats infantils i esportives organitzades per les diverses associacions, entitats i equipaments del barri. Entre les moltes activitats programades hi ha la presentació del club Eixample’t, que facilitarà als seus subscriptors tota la informació de l’activitat cultural de la Dreta de l’Eixample.

Dissabte al matí tindrà lloc l’exposició dels treballs dels concursos de Redacció i Fotografia mentre en un altre indret els nens i nenes estaran pintant ecosamarretes mitjançant plantilles i pintura especial.

La festa acabarà diumenge amb una paellada popular organitzada per Coreixample. Unes hores abans, concretament a les 11 del matí, haurà tingut lloc el cercavila de gegants.

RUTA GASTRONÒMICA

Durant la setmana de festa, els visitants podran trobar a diversos bars i restaurants associats a CorEixample una oferta de canya i tapa per 3 euros o un plat i una beguda per nou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram