Des de benjamins fins a veterans, la 29a edició de la Milla Sagrada Família va ser un èxit de participació. Més de 2.000 atletes de totes les edats van participar a la cursa esportiva el passat 28 d’abril dins les 15 categories a les que s’ha donat el tret de sortida al costat de la Sagrada Família de Gaudí.

El recorregut començava al carrer Mallorca amb Sardenya, i durant el que ocupa una milla terrestre els corredors van intentar arribar a la meta abans que els seus competidors al llarg dels carrers Sicília, Provença, Llepant, Mallorca i de nou Sicília per tornar al carrer Sardenya amb Marina.

A les 12 els corredors amateurs es van donar cita a la zona de competició per tal de completar, sense necessitat d’inscriure’s, la milla.

Però a dos quarts d’una els professionals van fer acte de presència a la línia de sortida per intentar conquerir la competició oficial Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, la milla urbana amb més prestigi de tot l’estat que enguany celebra la seva setena edició.

PEREIRA REPETEIX TRIOMF

Solange Pereira, a la categoria femenina, va revalidar el triomf aconseguit l’any passat i fa història en aconseguir dues victòries consecutives. A la categoria masculina, el nacionalitzat espanyol Abdelaziz Merzougui es va endur la victòria.

Atletes com l’olímpic Juan Carlos Higuero o Diana Martín es van donar cita a la cursa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram