L’Associació de Veïns de la Dreta de l’Eixample ha organitzat el primer Pecha Kucha. Es tracta d’un seguit de ponències, en aquest cas 19, acompanyades de vint imatges cada una.

Els participants tenen vint segons per explicar les seves idees per cada una de les imatges. En aquesta ocasió la temàtica que centrava el col·loqui era àmplia a la vegada que popular: la Dreta de l’Eixample.

La reunió al més pur estil japonès va tenir lloc a la Casa Elizalde i va comptar amb un grup heterogeni de participants. Tots ells van exposar de manera breu i concisa, seguint els paràmetres del 20×20 (vint imatges i vint segons) les seves idees i projectes en aquest barri i, com hi viuen.

En la primera edició del Pecha Kucha hi han participat des d’artesans que mostraven quina era la seva especialitat artística fins a projectes com el de l’arquitecta Valentina Maini. El seu treball anomenat BaM té l’objectiu principal de fomentar les bones pràctiques en l’arquitectura i conscienciar als ciutadans de l’entorn natural al que viuen.

Sergi López-Gradi, president de l’Associació de Veïns del barri destaca que “tot i ser un format que s’acostuma a utilitzar en el món dels negocis vaig creure interessant aplicar-lo en un entorn de participació ciutadana”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram