L’Ajuntament ha aprovat la modificació puntual del Pla especial d’ordenació dels comerços de souvenirs a l’àrea de la Sagrada Família, en el qual s’inclou ampliar el perímetre de protecció de la basílica que limita i regula la presència d’aquests establiments. Fins ara, la prohibició abarcava fins a quinze carrers, entre  Rosselló, Padilla, València i Nàpols. Amb els nous canvis s’arribarà als 24.
La modifcació busca reduir l’impacte d’un excés de comerços de records als carrers propers al temple després de la reordenació dels autobusos de turistes. La proposta ha tirat endavant amb els vots a favor de CiU, PSC, ICV-EUiA i UpB i l’abstenció del PP, al mateix temps que el regidor de l’Eixample, Gerard Ardanuy, ha destacat que la iniciativa municipal “vol millorar l’entorn i l’habitabilitat de la zona”.

L’Ajuntament ha aprovat la modificació puntual del Pla especial d’ordenació dels comerços de souvenirs a l’àrea de la Sagrada Família, en el qual s’inclou ampliar el perímetre de protecció de la basílica que limita i regula la presència d’aquests establiments. Fins ara, la prohibició abarcava fins a quinze carrers, entre  Rosselló, Padilla, València i Nàpols. Amb els nous canvis s’arribarà als 24.  La modifcació busca reduir l’impacte d’un excés de comerços de records als carrers propers al temple després de la reordenació dels autobusos de turistes. La proposta ha tirat endavant amb els vots a favor de CiU, PSC, ICV-EUiA i UpB i l’abstenció del PP, al mateix temps que el regidor de l’Eixample, Gerard Ardanuy, ha destacat que la iniciativa municipal “vol millorar l’entorn i l’habitabilitat de la zona”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram