Ni els trons, ni els llamps, ni els ruixats no van poder amb la il·lusió dels comerciants que el passat dissabte 29 de setembre van sortir al carrer.

Es tractava de la primera edició de la Fira ECNE (Eix Comercial Nou Eixample). I és que fa relativament poc temps que els establiments d’aquesta zona s’han unit per tenir veu pròpia com associació.

Tot i que la climatologia no era la millor, a primera hora els botiguers van plantar els seus estands per tal d’oferir als assistents els seus millors productes. Segons Sergi Moral, president de l’eix “la finalitat era donar-nos a conèixer al barri i ho vam aconseguir”. Malgrat tot l’organització defineix la jornada al carrer “d’exitosa” perquè “els veïns que van sortir a passejar, van comprar” i assegura que la propera vegada que hagi d’organitzar un esdeveniment, tindrà molt en compte si és una època de pluges.

UNA JORNADA MEDIÀTICA

Durant tot el matí i el migdia que va durar, la Fira va estar amenitzada per la pròpia emissora de l’eix comercial, Ràdio ECNE. A través de les ones es va emetre un programa d’anuncis dels comerços participants a aquesta primera edició, música i la retransmissió del III Campionat de Parxís. A més el jove grup musical Teràpia de Xoc va interpretar en directe el seu principal tema, Sense tú, melodia que ha esdevingut realment coneguda gràcies a l’exitós serial de TV3, Pulseres Vermelles.

Per raons meteorològiques el sorteig de la Rifa de la Fira no es va poder dur a terme. El repartiment dels premis queda emplaçat, amb els mateixos números, pel proper dia 29 d’octubre. Els guanyadors es publicaran a la pàgina web de l’eix comercial: noueixample.cat

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram