Espectacle Tangent

Un dels espectacles del Tangent que s’han fet a Sant Antoni. Foto: Ajuntament

El Centre Cívic Cotxeres Borrell va ser l’últim escenari de la vuitena edició del Festival Tangent aquest passat 19 de juliol. Las Bajas Pasiones va ser l’encarregada de tancar el certamen amb la presentació d’aquest projecte amb sonoritats que “caminen des de les melodies pop fins al rap més cru i les lletres més compromeses”.

L’últim espectacle del Tangent a les Cotxeres Borrell també va ser un viatge entre l’electrònica berlinesa, els missatges que reivindiquen les relacions no normatives i melodies pop enganxoses, “on es connecten les ganes descarades de viure i una actitud antagonista”.

Nou èxit del festival

Amb el tancament del certamen, Pepa Pérez, coordinadora de Projectes i Sectors de l’Eixample i responsable del Festival Tangent, fa un primer balanç “molt positiu” de com ha anat l’edició d’enguany. “A alguns espectacles hem aconseguit acumular 4.000 espectadors, però les mitjanes pels espectacles més petits han estat molt equilibrades amb relació a les expectatives de públic de cadascun”, explica Pérez.

La responsable del Tangent també destaca que s’han consolidat com a festival i també han consolidat l’interès del públic que buscaven. “Tenim una barreja de públic que va des dels veïns que surten de casa perquè saben que hi ha espectacles, al públic més especialitzat que ve expressament a veure el que volen, passant per les persones que van pel carrer i s’aturen a mirar”, explica Pérez, destacant l’oferta i gratuïta que ofereixen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram