Armari electric botiga

Les portes de la botiga abans d’obrir. Foto cedida

L’Ajuntament ha confirmat que la botiga que ha obert en un antic armari elèctric de la cantonada dels carrers València i Marina, a la vora de la Sagrada Família, és legal. Després de la confusió generada per la inauguració del local a mitjans de juliol, el consistori ha comprovat la vigència dels permisos del nou comerç.

Veïns i entitats comerciants del barri van denunciar el model de negoci de la botiga, que consideren un establiment de souvenirs. “Aquests locals de poca qualitat i que ofereixen més del mateix desmereixen tota la zona comercial i ens perjudiquen”, lamenta la presidenta de l’Eix Sagrada Família, Amor Garcia. El rebuig dels comerciants de la zona ha sigut generalitzat i, tan bon punt van detectar l’obertura de la botiga, van presentar una queixa a l’Ajuntament.

Tot en ordre

Malgrat que la normativa municipal no permet més punts de venda de records per a turistes a la zona, les indagacions dels inspectors de l’Ajuntament han determinat que no s’hi venen aquesta mena d’articles. Segons el consistori, els propietaris tenen una llicència per a vendre calçat i vestuari esportiu.

Un altre dels elements polèmics del local han sigut les portes amb les quals van obrir els primers dies: dues plaques metàl·liques que arribaven a la vorera. Aquesta mena de tancaments van en contra de les ordenances i els serveis municipals van obrir un expedient per indisciplina urbanística. Els propietaris, però, ja han retirat les portes i instal·lat una persiana de format més habitual. Fins fa poc, la botiga l’ocupava un centre de transformació elèctrica d’alta tensió.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram