Molt soroll res Shakespeare

Escena de l’obra ‘Molt soroll per res’. Foto cedida

William Shakespeare torna al Parc de l’Estació del Nord. Teatre, amor, rialles, música i ball són els ingredients de Molt soroll per res, la comèdia del cèlebre autor anglès que durant aquest juliol animarà les tardes dels espectadors que s’apropin al parc fort pienenc per a refugiar-se de la calor.

La companyia Parking Shakespeare ha estrenat l’obra aquest 4 de juliol en una primera funció que ja augura l’èxit de la seva aposta teatral d’enguany. El balanç de les primeres representacions és “molt positiu”, especialment per la connexió que s’ha creat amb el públic, detallen des de la companyia.

Com cada estiu, la companyia shakespeariana és l’encarregada de portar el teatre als jardins de l’Estació del Nord, però l’espectacle d’aquest 2024 és especial. Parking Shakespeare arriba al seu 15è aniversari i ha apostat per Molt soroll per res per compartir la celebració amb tothom. “Aquest espectacle marca l’aniversari del Parking Shakespeare. El vam escollir perquè proposa una gran festa amb la implicació directa del públic, música i balls”, explica el director artísitc José Pedro García.

Música i públic

L’adaptació de Molt soroll per res que proposa la companyia apel·la a la col·laboració dels espectadors i inclou molta música en directe. De fet, gran part dels actors són músics que porten els seus coneixements a l’escena.”Fer una festa en un parc a l’aire lliure pràcticament ens obligava a incloure molta música. No arriba a ser un musical, però públic i intèrprets cantem durant bona part de l’espectacle”, comenta García.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram