Diputació 225

El carrer Diputació al punt on el motorista va tenir l’accident. Foto: Google Maps

Un motorista de 40 anys va morir aquest dijous a causa de les ferides provocades per un accident que va tenir dimecres al vespre quan circulava pel carrer Diputació, segons ha informat l’Ajuntament.

L’home va patir una caiguda del vehicle a l’alçada del número 225 del carrer -darrere de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona- passades les 20.00 hores. La víctima va ser traslladada ràpidament a un centre hospitalari, on va acabar morint aquest dijous a causa de les greus ferides que va patir.

Fins al lloc dels fets es van traslladar dotacions dels Bombers de Barcelona, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i de la Unitat Central d’Atestats de Trànsit de la Guàrdia Urbana.

Aquesta és la cinquena persona que perd la vida a la ciutat per un accident de trànsit des de començaments d’any. L’Ajuntament ha lamentat la mort d’aquest ciutadà i ha traslladat el seu condol a la família i amics, confirmant el compromís per continuar treballant per reduir les víctimes de trànsit a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram