Clínic Obert

Paradetes instal·lades durant la celebració del ‘Clínic Obert’. Foto: Ajuntament

Aquest dissabte 11 de maig s’ha celebrat la primera edició del ‘Clínic Obert’, un esdeveniment impulsat per l’Hospital Clínic, que busca promoure la salut i els hàbits saludables. Durant la jornada, els veïns que s’han apropat al centre sanitari han pogut gaudir d’activitats dissenyades per a connectar la ciutadania amb la ciència i compartir coneixements. Les activitats han inclòs tallers, xerrades, activitats esportives, gastronòmiques, musicals i familiars.

Amb més de 15.000 metres quadrats d’espai, la presència de quatre escenaris i nombrosos punts d’interès, el ‘Clínic Obert’ va arrencar a primera hora del matí amb tallers de conscienciació, sessions de zumba, xerrades divulgatives i demostracions de cuina saludable. A més, els participants van tenir l’oportunitat d’interactuar amb més de 300 professionals del Campus i aprendre sobre recerca, tecnologia i innovació en medicina, amb activitats per a totes les edats i gustos.

Durant la trobada, el públic va gaudir d’actuacions musicals com els concerts de Xiula, destinat als infants, i Maria Hein. També s’han dut a terme activitats esportives, com sessions de spinning i classes de swing, per subratllar la importància de l’activitat física per a la salut.

Un dels punts més destacats va ser l’Espai d’Alimentació Saludable, on reconeguts xefs com Ada Parellada, Eduard Xatruch, Jorge ‘Saludable’ i Carlota Claver van compartir consells i receptes per seguir una dieta equilibrada.

“Aquesta jornada ha servit per donar a conèixer tota l’activitat que es fa al Campus Clínic, des de les vessants de l’assistència, la recerca i la docència, a més de promoure hàbits saludables. Ha estat una jornada d’èxit gràcies a l’esforç dels professionals i voluntaris”, ha afirmat Antoni Castells, director assistencial de l’Hospital Clínic Barcelona i portaveu del Clínic Obert.

Cartell Clínic Obert

Cartell de la primera edició, que s’ha celebrat enguany. Foto cedida

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram