Economia Social i Solidària

L’Ajuntament aposta des de fa temps per l’Economia Social i Solidària. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament va obrir el passat 13 d’abril la vuitena convocatòria específica de subvencions d’Economia Social i Solidària (ESS) d’aquest 2024 en el marc del programa de subvencions municipal. L’objectiu és l’enfortiment de l’economia social i solidària i la intercooperació en l’Estratègia #ESSBCN2030 – ENFORTIM L’ESS 2024, amb un pressupost total de 935.000 euros. El termini per presentar propostes s’acaba el 13 de maig.

Aquestes subvencions tenen com a objectiu enfortir projecte d’aquesta branca de l’economia amb ajudes de fins al 80%. El consistori prioritza la creació o transformació d’iniciatives, la consolidació empresarial, la digitalització i també promou la intercooperació per a la creació, el desenvolupament i l’enfortiment d’ecosistemes cooperatius i clústers o hubs sectorials, intersectorials o temàtics. També hi entren aquells projectes i accions d’intercooperació significatives per al desenvolupament dels projectes de ciutat de l’#ESSBCN2030.

Com a novetat, enguany es posa èmfasi en els nous objectius estratègics del PIESS (Pla d’Impuls de l’Economia Social i Solidària) 2024-2027. Aquest pla és una iniciativa municipal que té com a principal objectiu promoure una economia al servei del benestar dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona mitjançant l’impuls, l’enfortiment i la difusió de l’Economia Social i Solidària (ESS)

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram