El lloguer a Barcelona se situa als 749,40 euros

El preu dels pisos de lloguer a l’Eixample supera en gairebé 100 euros la mitjana de la ciutat. Tenint en compte que la mitjana del lloguer a Barcelona se situa als 749,40 euros, el preu dels habitatges al Districte estaria per sobre amb 821,81 euros mensuals, segons les dades de la Cambra de la Propietat Immobiliària.

Sants-Montjuïc (671,63 euros mensuals), Ciutat Vella (662,98 euros), Horta-Guinardó (636,74 euros), Sant Martí (705,40 euros) i Sant Andreu (658,37 euros), són els districtes que han ajustat més els preus a les circumstàncies del mercat immobiliari actual.

Segons les dades que es desprenen de l’informe, l’únic districte que ha augmentat els preus dels seus habitatges de lloguer és el de Sarrià-Sant Gervasi que amb 1.017,27 euros mensuals, s’ha alçat com la zona més cara. Tot i així, s’ha pogut constatar un augment moderat que contrasta amb la pujada de preu dels anys en que el sector estava en alça.

El comportament en els diferents districtes és bastant desigual i entre els diversos barris les diferencies poden ser abismals. Mil euros són la diferència entre llogar un pis a Pedralbes, on la renda mitjana supera els 1.500 euros, o a Ciutat Meridiana o Bon Pastor, on el cost mitjà és de 520 euros.

Segons la Cambra, s’espera que aquests preus en els habitatges de lloguer es mantinguin durant els pròxims mesos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram