illa Myrurgia

Imatge virtual de com quedarà l’interior d’illa de Myrurgia. Foto: Ajuntament

El projecte perquè l’antiga fàbrica Myrurgia es converteixi en un centre de serveis socials cada dia és més a prop. I és que l’Ajuntament va presentar ahir a la tarda durant el consell de barri el projecte que convertirà aquest interior d’illa en un nou equipament al barri. El consistori ha confirmat que les obres començaran el pròxim 11 de gener i que duraran 16 mesos.

Cal recordar que l’Ajuntament va enderrocar a l’agost l’edifici de la nau de la fàbrica Myrurgia de l’interior d’illa que hi ha entre els carrers de Nàpols, Provença, Mallorca i Sicília per construir-hi un centre de serveis socials. Ara, els veïns de Sagrada Família ja saben quan començaran els treballs i quant temps duraran.

Sobre el projecte i els dubtes que els podia plantejar, Gabriel Mercadal, de l’Associació de Veïns de Sagrada Família, explica que estan molt satisfets amb la proposta de l’Ajuntament. “Vam fer les consultes que crèiem i ens les van resoldre perfectament”, explica.

I és que un dels dubtes que més preocupava els veïns dels edificis de l’interior d’illa era que, un cop enderrocada l’antiga fàbrica, els balcons i terrasses que donen al pati “quedaven despullats” pel que fa a la seguretat, comenta Mercadal.

El president de l’entitat veïnal acaba dient que l’Ajuntament els va explicar a través d’un arquitecte del projecte que l’interior d’illa quedarà cobert i enjardinat i que, per tant, les terrasses estaran protegides. “Els veïns de la zona es van quedar més tranquils i, fins i tot, més contents de l’esperat”, conclou.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram