Sagrada Família

La basílica amb les torres dels evangelistes acabades. Foto: Sagrada Família

La Sagrada Família il·luminarà per primera vegada els terminals de les quatre torres dels evangelistes aquest diumenge, 12 de novembre. Serà després de la celebració d’una missa solemne oficiada per l’arquebisbat de Barcelona, Joan Josep Omella, i la posterior benedicció de les quatre torres.

Aquest serà el darrer acte per commemorar la finalització del conjunt dels evangelistes, format per quatre torres que representen Marc (amb la figura d’un lleó), Lluc (amb la figura del bou), Joan (l’àliga) i Mateu (l’àngel). Un altre acte per celebrar la culminació d’aquestes torres va ser el primer concert de la Banda Municipal de Barcelona a la basílica, que va tenir lloc el 4 de novembre.

Diada castellera

Per fer-ho encara més rodó, la cultura popular local també tindrà el seu moment de protagonisme en aquests dies de celebració. Dissabte hi haurà una diada castellera davant del temple, amb la participació dels Castellers de la Sagrada Família com a amfitrions, els de l’Esquerra de l’Eixample, els de Sants i els de Sarrià.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram