biblioteca Sagrada Família

Un dels espais tancats pels desperfectes. Foto: Twitter (@defensembiblios)

La Biblioteca Sagrada Família ha estat deu mesos tancada després que l’Ajuntament hi invertís uns dos milions d’euros per fer-hi obres de manteniment i de millora. Després dels primers mesos de reobertura, Defensem Biblios Bcn, l’assemblea de treballadors de les biblioteques de la ciutat en defensa dels serveis bibliotecaris, ha denunciat que l’equipament de la Sagrada Família pateix múltiples desperfectes, tot i les obres recents.

Els treballadors de la biblioteca han denunciat el despreniment d’elements decoratius del sistema de climatització del sostre de l’edifici. “Les obres no només van deixar molts problemes sense solució, també n’han generat de nous”, explica Defensem Biblios Bcn en un comunicat a les xarxes. I és que a causa de la caiguda dels trossos de sostre, l’equipament ha hagut de tancat diverses zones.

En el comunicat, l’assemblea insisteix a remarcar l’aparició de desperfectes i es pregunta si “cal que passi una desgràcia per a fer una intervenció amb cara i ulls”. Tot i això, la caiguda de les planxes del sostre va passar fora de l’horari d’obertura.

A més, els treballadors també expliquen que el sistema de refrigeració no funciona i creuen que això és el que ha provocat la caiguda de les planxes, a banda d’estar provocant goteres.

Amb tot, la Biblioteca Sagrada Família no és l’única que està tenint problemes després de les reformes per millorar l’equipament. La Sofia Barat, a la Dreta de l’Eixample, va reobrir a l’octubre sense tenir solucionats els problemes de climatització.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram