Kidical Mass

Un moment de la Kidical Mass del 2022. Foto: ACN

La nova edició de la Kidical Mass, una pedalada oberta a tothom que reclama el dret de qualsevol infant a poder-se moure en bicicleta sense perill, se celebrarà aquest diumenge 7 de maig. És una iniciativa que organitzen la Xarxa Bicibús Barcelona, el Bicicleta Club de Catalunya (BACC), la Revolta Escolar, l’associació Camí Amic, BikeVidrera i Eixample Respira.

La pedalada començarà a les 12:30 h del matí a la plaça Francesc Macià i recorrerà les grans vies de la ciutat com la Diagonal, passeig de Gràcia, la Gran Via i el passeig de Sant Joan, tot per acabar el recorregut, una part important del quals es farà a la Dreta de l’Eixample, al Parc de l’Estació del Nord.

La jornada servirà perquè la Xarxa Bicibus Barcelona posi de manifest les seves reivindicacions. Aquestes són una major xarxa de bici accessible i segura per als infants, carrils bici ben connectats i senyalitzats, segregats i amb interseccions segures, ampliar i millorar els aparcaments de bicis als entorns escolars i incloure la visió dels infants en les polítiques de mobilitat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram