videoclip de ‘Vampiros'

Un fragment del videoclip de ‘Vampiros’ a la xurreria. Foto: YouTube

La xurreria J. Argilés, que va obrir el 1958 a tocar del pont de la Marina, és des de fa anys parada obligatòria per als joves que surten de festa a les discoteques de la zona, però també per als treballadors més matiners i per als veïns més llaminers. Des del 13 d’abril, a més, s’ha convertit en lloc de peregrinatge dels fans de Rosalía i Rauw Alejandro. El motiu? La xurreria és un dels escenaris del darrer videoclip que han publicat els dos artistes plegats, el de la cançó Vampiros.

“Em van trucar de la productora explicant-me aquesta possibilitat i la meva resposta va ser que em posava a les seves mans”, recorda Jordi Argilés, propietari del negoci. I així va ser. El rodatge va tenir lloc el 21 de febrer, però Argilés no ho va poder compartir amb ningú fins gairebé dos mesos més tard, quan es va publicar el videoclip de la mediàtica parella. “Es nota que estan molt enamorats. Desprenen amor”, comenta el xurrer, que va tenir l’oportunitat de parlar sobretot amb ella. “Em va semblar una persona espectacular”, diu de la cantant de Sant Esteve Sesrovires.

Des de l’endemà mateix de l’estrena del videoclip, diversos fans de Rosalía i Rauw Alejandro s’han acostat a la xurreria. “Aquests dies ha vingut gent jove per fer-se fotos i preguntar-nos sobre el tema”, assegura Argilés, que se sent “un privilegiat”. “És molt important que artistes com ells se’n recordin del nostre sector”, celebra.

Amic del bar Marsella

El mític bar Marsella és un altre dels escenaris de Vampiros i, casualitats de la vida, el responsable d’aquest establiment és un bon amic de Jordi Argilés. El contracte de confidencialitat va fer que cap dels dos sabés que l’altre havia estat escollit per Rosalía i Rauw Alejandro i, quan per fi s’ho van poder explicar, van tenir una d’aquelles converses que cap guionista podria imaginar. “No t’ho creuràs”, es van dir l’un a l’altre. Tenien raó.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram