El Mercat de Pagès

El Mercat de Pagès va ser l’escenari de la jornada. Foto: Ajuntament

La diversitat cultural és riquesa i s’ha de celebrar. Conscients d’això, el Mercat de Pagès i l’Aula Ambiental de la Sagrada Família, juntament amb moltes altres entitats, van organitzar diumenge una jornada festiva: la plaça intercultural.

Al llarg del matí, el carrer Provença entre Sardenya i Sicília es va omplir d’activitats. El dia va començar amb una performance i amb la instal·lació del Mercat de Pagès, que es va allargar tot el matí. A partir de les onze va arribar el torn dels tallers. Per exemple, n’hi va haver un de cuina intercultural, amb el lema “Juguem amb les espècies”, i un de reciclatge musical. Al migdia van tenir lloc el vermut i el dinar popular, amb aliments sostenibles del Mercat de Pagès.

A la tarda, l’activitat es va traslladar al carrer Marina entre Provença i Mallorca. Aquest tram de carrer es va convertir en un escenari de danses d’arreu del món. Hi van actuar músics i ballarins del Nepal, d’Hondures i de Bolívia, gràcies a tres entitats d’aquests mateixos països.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram